Back to top
Skip to main content
  • InAzia

Drodzy Goście!

Uprzejmie informujemy, że rozpoczęliśmy remont Restauracji InAzia. Restauracja zostanie ponownie otwarta we wrześniu. Jesteśmy przekonani, że nowe wnętrza o azjatyckim charakterze przypadną Wam do gustu, a smaki, które już dobrze znacie, po raz kolejny zachwycą Wasze podniebienia! Do zobaczenia w nowej odsłonie!



Kwintesencją doznań kulinarnych są niezwykłe kompozycje stworzone przez szefa Marcina Sasina, połączone ze sztuką finiszu dania, która odbywa się na oczach gości. Menu restauracji kusi wykwintnymi potrawami Południowo-Wschodniej Azji, a zwłaszcza zapachami i smakami Tajlandii, Wietnamu, Singapuru, Chin i Indonezji. Restaurację wyróżniają dania przygotowywane na bazie oryginalnych składnikach z Azji, łączące tradycyjne receptury z najnowszymi trendami kulinarnymi. W menu znajdują się potrawy komponujące stuletnie przepisy z elementami kuchni molekularnej czy technikami przygotowywania dań metodą sous vide. Celem przyświecającym powstaniu restauracji InAzia było zadbanie o przeżycie kulinarne, stąd też obsługa specjalizuje się w sztuce finiszu dania, która odbywa się przy stoliku na oczach gości. Ten element stanowi uzupełnienie wizji nowoczesnej kuchni Azji w wydaniu premium. Oprócz wykwintnych kulinariów doświadczenie wzbogacają wnętrza, które odzwierciedlają najnowsze trendy w azjatyckim designie. Przytulności dodają beże, złoto i odcienie miedzi, które łączą się harmonijnie z ogromnymi lampami i podświetlanymi szklanymi elementami. Restauracja może ugościć 75 osób, a do dyspozycji gości są także dwie prywatne sale, idealne na spotkania biznesowe lub prywatną kolację. Prestiżowa lokalizacja w samym centrum Placu Trzech Krzyży, oryginalne składniki sprowadzane z Azji oraz obsługa na najwyższym poziomie, sprawiają, że jest to idealne miejsce na elegancką kolację.
interiors
  • Location
  • Sheraton Warsaw Hotel
    Boleslawa Prusa 2, Warszawa 00-493
  • Restauracja zamknięta:
Otwarcie we wrześniu 2019 roku