Kolacja Omakase

Co to jest Omakase?

Omakase to japoński sposób serwowania dań, dosłownie oznacza „pozostawiam to Tobie". Czyli? Goście przychodzą do restauracji, siadają przy oknie wychodzącym na kuchnię, w którym pojawia się szef kuchni. Mówią, co chcieliby zjeść i na co są uczuleni. Marcinowi Sasinowi warto zaufać, bo kilkudaniowa kolacja Omakase to prawdziwa uczta dla podniebienia. Dodatkowo liczba jego kulinarnych historii wspaniale ubarwi wieczór.

Menu

Wybierz Menu: 6-daniowe - 430 PLN* od osoby lub 9-daniowe - 495 PLN od osoby*

Wskaż swoje ulubione składniki sposród:

Mięs: jagnięcina, polędwica wołowa, kaczka, perliczka, cielęcina, antrykot, policzki wołowe, dziczyzna

Ryb i owoców morza: turbot, tuńczyk, ślimaki, ostrygi, krewetki jumbo, kalmary, ośmiornica, małże Warzyw i dodatków: bok choy, szparagi, grzyby enoki, szpinak, algi, jarmuż, chioggia, papaja

Przypraw i dodatków: curry, kokos, bazylia tajska, marakuja, chili, pitahaja, mikro kiełki, kolendra

 

Zapraszamy do rezerwowania kolacji telefonicznie lub mailowo: +48 730 307 150 | warsaw.restaurant@sheraton.com

*Informujemy, że do ceny zostanie doliczone 10% opłaty serwisowej, przeznaczonej dla zespołu restauracji.

Zasmakuj Azji w Warszawie

Zarezerwuj stolik z oknem otwartym na kuchnię, a przygotowanie kolacji odbędzie się na Twoich oczach.
Na podstawie rozmowy z szefem kuchni i uzgodnieniu ulubionych składników, Marcin Sasin przygotuje wyjątkowe dania i opowie o tajnikach kuchni azjatyckiej.

Rezerwacja wyłącznie telefonicznie lub mailowo:
+48 730 307 150 | warsaw.restaurant@sheraton.com

*Informujemy, że do Państwa rachunku zostanie doliczona opłata serwisowa 10%, przeznaczona dla zespołu restauracji.