HomeMenu
Menu
Przystawki
Przystawki
Grillowany tuńczyk w sosie ponzu
- 62
Springrolls z sałatką z mango i słodkim sosem chili
- 60
Grillowana ośmiornica z ananasowym sosem z chili
- 144
Ciastko łososiowe z tajskim zielonym sosem rybnym
- 66
Dim sum z owocami morza i kawiorem sojowym
- 62
Sałatki
Sałatki
Smażone pierożki gyoza, z plastrami mango i młodym szpinakiem
- 52
Chrupiący wonton z ośmiornicą i ogórkiem infuzowanym sosem Yuzu
- 68
Kurczak grillowany podany z młodą sałatą rzymską
- 56
Łosoś pieczony z teriyaki & z awokado z owocem granatu & pikantny sos cytrynowy
- 68
Sałatka z algami, sezamem, imbirem i sosem sojowym
- 52
Sushi
Wybór Nigiri
Wybór Nigiri 2 szt (plastry ryby ułożone na ryżu)
- 58
Łosoś | tuńczyk | krewetka | okoń morski | węgorz wędzony
Wybór sashimi
Wybór sashimi 2 szt (plastry surowej ryby)
- 52
Łosoś | tuńczyk | krewetka | okoń morski | węgorz wędzony
Wybór futomaki 6 szt
Łosoś | serek | awokado | rzepa
- 58
Tuńczyk | ogórek | pikantny majonez
- 58
Warzywa w tempurze
- 58
Wybór California maki 6 szt
Łosoś pieczony | warzywa
- 58
Grillowany tuńczyk | sos teriyaki
- 58
Krewetka w tempurze | pikantny majonez
- 58
Węgorz pieczony | tykwa
- 58
Zupy
Zupy
Poh Taek
- 48
Tajska, pikantna zupa z owocami morza, trawą cytrynową i liśćmi limonki
Duck Tom Kha
- 48
Tradycyjna kremowa zupa kokosowa z kaczką, pomidorami, galangalem i olejem chili
Tom Yum Kung
- 48
Pikantna zupa z krewetkami, grzybami i kolendrą
Beef Udon
- 48
Bulion wołowy z warzywami i makaronem udon
Rekomendacje Szefa kuchni
Rekomendacje Szefa kuchni
Grillowany filet turbota
- 330
Krewetki jumbo
- 340
Jagnięcina nowozelandzka
- 240
Grillowane przegrzebki
- 260
Chrupiąca kaczka
- 128
połowa
Antrykot wołowy
- 132
Dodatki do dań
Ryż jaśminowy
- 16
Ryż smażony z warzywami
- 16
Do wyboru z:
tajski sos BBQ
-
sos pieprzowo-czosnkowy
-
czerwone curry
-
teriyaki
-
grillowane szparagi i bok choy
-
Dania z Woka
Dania z Woka
Pad thai
- 82
tajski makaron smażony | krewetki (5 szt.) | orzechy ziemne
Makaron z kaczką
- 82
pikantny makaron smażony | kaczka pieczona | warzywa
Kurczak | orzechy nerkowca
- 76
Plastry wołowiny | sos z czarnego pieprzu
- 114
Kurczak z warzywami
- 78
Kurczak | warzywa | zielone curry z chili
Smażony makaron udon
- 74
Smażony makaron udon | zielone warzywa
Dodatki do dań
Ryż jaśminowy lub smażony
- 16
Dania Wegetariańskie
Dania Wegetariańskie
Tofu wędzone z zieloną fasolą, chrupiącą cebulą i świeżą kolendrą
- 54
Edamame z imbirem, masłem z przyprawami, pomidorem i grillowaną papryką czerwoną
- 54
Roladki z kimchi i ryżu jaśminowego
- 54
Bao z kapustą czerwoną, zielonymi warzywami w tempurze i majonezem curry
- 56
Dodatki do dań
Ryż jaśminowy
- 16
Ryż smażony z warzywami
- 16
Desery
Desery
Imbirowo-wisniowy crème brulee z chrupiącą skorupką cukrową
- 38
Mus morelowo-pistacjowy z sorbetem limonkowym i płatkami pomarańczy
- 38
Ananas smażony w sosie karmelowym z chili
- 38
Brownie z orzechami nerkowca i lodami kokosowymi
- 38
Wybór sorbetów i lodów:
zielona herbata
- 28
mango
- 28
kokosowe
- 28
karmel z solą morską
- 28
cytrynowy
- 28
Info
Info
Informujemy, że do Państwa rachunku zostanie doliczona opłata serwisowa 10%, przeznaczona dla zespołu restauracji.
-