Omakase

Co to jest Omakase?
Omakase to japoński sposób serwowania dań, dosłownie oznacza „pozostawiam to Tobie". Czyli? Goście przychodzą do restauracji, siadają przy oknie wychodzącym na kuchnię, w którym pojawia się szef kuchni. Mówią, co chcieliby zjeść i na co są uczuleni. Marcinowi Sasinowi warto zaufać, bo kilkudaniowa kolacja Omakase to prawdziwa uczta dla podniebienia. A dodatkowo liczba jego kulinarnych historii wspaniale ubarwi wieczór.

Wybierz 6-daniowe menu za 260 zł od osoby lub 9-daniowe menu za 340 zł od osoby i wskaż swoje ulubione składniki spośród wielu rodzajów mięs, ryb, owoców morza, warzyw, przypraw i innych dodatków i delektuj się wybitnym doświadczeniem kulinarnym.

Zarezerwuj stolik z oknem otwartym na kuchnię, a przygotowanie kolacji odbędzie się na Twoich oczach. Na podstawie rozmowy z szefem kuchni i uzgodnieniu ulubionych składników, Marcin Sasin przygotuje wyjątkowe dania i opowie o tajnikach kuchni azjatyckiej.