Back to top
Skip to main content
  • Pad Thair stir fried noodles
Chef plating food

Co to jest Omakase?

Omakase to japoński sposób serwowania dań, dosłownie oznacza „pozostawiam to Tobie". Czyli? Goście przychodzą do restauracji, siadają przy oknie wychodzącym na kuchnię, w którym pojawia się szef kuchni. Mówią, co chcieliby zjeść i na co są uczuleni. Marcinowi Sasinowi warto zaufać, bo kilkudaniowa kolacja Omakase to prawdziwa uczta dla podniebienia. A dodatkowo liczba jego kulinarnych historii wspaniale ubarwi wieczór.

Shrimp egg rolls
Menu

Wybierz 6-daniowe menu za 260 zł od osoby lub 9-daniowe menu za 340 zł od osoby i wskaż swoje ulubione składniki spośród wielu rodzajów mięs, ryb, owoców morza, warzyw, przypraw i innych dodatków i delektuj się wybitnym doświadczeniem kulinarnym.

omakase szef kuchni
Zasmakuj Azji w Warszawie

Zarezerwuj stolik z oknem otwartym na kuchnię, a przygotowanie kolacji odbędzie się na Twoich oczach. Na podstawie rozmowy z szefem kuchni i uzgodnieniu ulubionych składników, Marcin Sasin przygotuje wyjątkowe dania i opowie o tajnikach kuchni azjatyckiej.