Back to top
Skip to main content
  • Pad Thair stir fried noodles
Chef plating food

Co to jest Omakase?

Omakase to japoński sposób serwowania dań, dosłownie oznacza „pozostawiam to Tobie". Czyli? Goście przychodzą do restauracji, siadają przy oknie wychodzącym na kuchnię, w którym pojawia się szef kuchni. Mówią, co chcieliby zjeść i na co są uczuleni. Marcinowi Sasinowi warto zaufać, bo kilkudaniowa kolacja Omakase to prawdziwa uczta dla podniebienia. Dodatkowo liczba jego kulinarnych historii wspaniale ubarwi wieczór.

Zapraszamy do rezerwowania kolacji telefonicznie lub mailowo: +48 730 307 150 | warsaw.restaurant@sheraton.com

Menu

1. Wybierz Menu: 6-daniowe - 430 PLN od osoby 9-daniowe - 495 PLN od osoby

2. Wskaż swoje ulubione składniki sposród:

Mięs: jagnięcina, polędwica wołowa, kaczka, perliczka, cielęcina, antrykot, policzki wołowe, dziczyzna

Ryb i owoców morza: turbot, tuńczyk, ślimaki, ostrygi, krewetki jumbo, kalmary, ośmiornica, małże Warzyw i dodatków: bok choy, szparagi, grzyby enoki, szpinak, algi, jarmuż, chioggia, papaja

Przypraw i dodatków: curry, kokos, bazylia tajska, marakuja, chili, pitahaja, mikro kiełki, kolendra

3. Delektuj się wybitnym doświadczeniem kulinarnym!

omakase szef kuchni
Zasmakuj Azji w Warszawie

Zarezerwuj stolik z oknem otwartym na kuchnię, a przygotowanie kolacji odbędzie się na Twoich oczach. Na podstawie rozmowy z szefem kuchni i uzgodnieniu ulubionych składników, Marcin Sasin przygotuje wyjątkowe dania i opowie o tajnikach kuchni azjatyckiej.

Rezerwacja wyłącznie telefonicznie lub mailowo:
+48 730 307 150 | warsaw.restaurant@sheraton.com

*Informujemy, że do Państwa rachunku zostanie doliczona opłata serwisowa 10%, przeznaczona dla zespołu restauracji.