Back to top
Skip to main content
  • Pad Thair stir fried noodles
Chef plating food

Co to jest Omakase?

Omakase to japoński sposób serwowania dań, dosłownie oznacza „pozostawiam to Tobie". Czyli? Goście przychodzą do restauracji, siadają przy oknie wychodzącym na kuchnię, w którym pojawia się szef kuchni. Mówią, co chcieliby zjeść i na co są uczuleni. Marcinowi Sasinowi warto zaufać, bo kilkudaniowa kolacja Omakase to prawdziwa uczta dla podniebienia. A dodatkowo liczba jego kulinarnych historii wspaniale ubarwi wieczór.

Shrimp egg rolls
Menu

1. Wybierz Menu: 6-daniowe - 320 PLN od osoby 9-daniowe - 380 PLN od osoby

2. Wskaż swoje ulubione składniki sposród:

Mięs: jagnięcina, polędwica wołowa, kaczka, perliczka, cielęcina, antrykot, policzki wołowe, dziczyzna

Ryb i owoców morza: turbot, tuńczyk, ślimaki, ostrygi, krewetki jumbo, kalmary, ośmiornica, małże Warzyw i dodatków: bok choy, szparagi, grzyby enoki, szpinak, algi, jarmuż, chioggia, papaja

Przypraw i dodatków: curry, kokos, bazylia tajska, marakuja, chili, pitahaja, mikro kiełki, kolendra

3. Delektuj się wybitnym doświadczeniem kulinarnym!

omakase szef kuchni
Zasmakuj Azji w Warszawie

Zarezerwuj stolik z oknem otwartym na kuchnię, a przygotowanie kolacji odbędzie się na Twoich oczach. Na podstawie rozmowy z szefem kuchni i uzgodnieniu ulubionych składników, Marcin Sasin przygotuje wyjątkowe dania i opowie o tajnikach kuchni azjatyckiej.

Zarezewuj: +48 730 30 71 50,  +48 22 450 67 06 warsaw.restaurant@sheraton.com